Leren in de praktijk. En dan vooral de dagelijkse praktijk in de gehandicaptenzorg. Dat is de praktijk gestuurde leerweg die SOVAK, samen met SDW en S&L aanbiedt binnen het project Samen Onbeperkt.

Gedurende de opleiding ben je in dienst van SOVAK. Daarnaast volg je een beroepsopleiding. Je leert in de praktijk wat het werk inhoudt, krijgt feeling met cliënten en ontwikkelt je professionaliteit. Je werkt in een team en krijgt een gekwalificeerde begeleider. Je gaat één dag per week naar school. De lesdag wordt verzorgd op één van de terreinen van S&L zorg, SDW of SOVAK en wordt verzorgd door CURIO Roosendaal. Voor de generieke vakken ga je naar de locatie van CURIO in Roosendaal.

Iets voor jou?

Voor de praktijk gestuurde leerweg neemt SOVAK leerlingen aan die de opleiding Maatschappelijke Zorg niveau 3 of Maatschappelijke Zorg niveau 4 willen volgen.

Voorwaarden

SOVAK sluit met jou een leerarbeidsovereenkomst af. Je ontvangt dus een salaris conform de CAO gehandicaptenzorg. Daarnaast betaalt SOVAK het college- en boekengeld en een deel van jouw lestijd.

 

Lieveke - Manager zorg

Wij streven bij Sovak allemaal het zelfde doel na; De beste zorg voor onze cliënten

Hou je niet in bij SOVAK!
Lies - Gedragskundige

Je leert bij Sovak dat er zoveel meer is in het leven

Hou je niet in bij SOVAK!
Lucia - Gastvrouw

Het is fijn werken bij SOVAK. Ik voel me begrepen en er wordt naar me geluisterd.

Hou je niet in bij SOVAK!
Tom - Activiteitenbegeleider

Elke client verdient een goed leven. Daaraan bijdragen is mijn drive.

Hou je niet in bij SOVAK!
Phaëdra - Coördinerend begeleider

Vertrouw in de basis die je als zorgprofessional hebt

Hou je niet in bij SOVAK!