Leren in de
praktijk!

Iets voor jou?

Als je kiest voor een Praktijk Gestuurde Leerweg (PGL)  kies je voor praktijkleren specifiek gericht op de Gehandicaptensector. PGL wordt gegeven in samenwerking met S&L zorg en SDW binnen het project Samen Onbeperkt. Gedurende de opleiding ben je in dienst van SOVAK.

Daarnaast volg je een beroepsopleiding. Je leert in de praktijk wat het werk inhoudt, krijgt feeling met cliënten en ontwikkelt je professionaliteit. Je werkt in een team en krijgt een gekwalificeerde begeleider. Je gaat één dag per week naar school. De lesdag wordt verzorgd op één van de terreinen van S&L zorg, SDW of SOVAK en wordt verzorgd door CURIO Roosendaal. Voor de generieke vakken ga je naar de locatie van CURIO in Roosendaal.

Wie zoeken we?

Praktijkgestuurd leren zegt het al: je leert wat je zelf op dat moment belangrijk vindt en wat je tegenkomt in de praktijk (vraaggestuurd leren).SOVAK richt zich  op de werving van leerlingen voor de combi-opleiding (Verzorgende-IG/Maatschappelijke Zorg niveau 3) of Maatschappelijke Zorg niveau 4. Ben je ervan overtuigd dat dat de gehandicaptenzorg helemaal jou ding is meld je dan vandaag nog aan!

Voorwaarden

SOVAK sluit met jou een leerarbeidsovereenkomst af. Je ontvangt dus een salaris conform de CAO gehandicapten zorg. Daarnaast betaalt SOVAK het college- en boekengeld en een deel van de lestijd.