Leren en werken bij SOVAK

Werken bij SOVAK betekent waardevol werk doen. We zijn betrokken bij onze cliënten en nieuwsgierig naar hun wensen en achtergrond.

  • Veel verschillende functies en mogelijkheden

  • Samenwerken in zelforganiserende teams

  • Ruimte voor initiatief en ontwikkeling

  • Leren en werken combineren via BBL of BOL

BBL

Wil je graag praktijkervaring opdoen in de gehandicaptensector, maar heb je (nog) niet de juiste diploma’s? Niet getreurd, SOVAK is een erkend leerbedrijf waar jij van harte welkom bent.

PGL

Tijdens het volgen van de beroepsopleiding die bij PGL hoort, heb je een contract bij SOVAK. Je werkt in een team en krijgt een gekwalificeerde begeleider. De praktijk staat voorop in dit traject: Je leert wat je zelf op dat moment belangrijk vindt en wat je ervaart in de praktijk[

BOL

Wil je graag praktijkervaring opdoen in de gehandicaptensector: weten wat het werk inhoudt, feeling krijgen met cliënten en je professionaliteit ontwikkelen? SOVAK is een erkend leerbedrijf waar jij van harte welkom bent.

Zij-instromers

Je maakt de overstap naar een mooie carrière in de zorg. En dat via een nieuw, verkort leer-werktraject van anderhalf jaar voor zij-instromers. Dat doen we niet alleen. SOVAK werkt hierbij samen met SDW en S&L.