De leukste vacatures vind je bij SOVAK!

In de regio Altena

Werken bij SOVAK betekent waardevol werk doen. We zijn betrokken bij onze cliënten en nieuwsgierig naar hun wensen en achtergrond. We bieden maatwerk, want niemand is hetzelfde. SOVAK wil cliënten ondersteunen en begeleiden, zodat zij zoveel mogelijk hun eigen leven in kunnen richten en keuzes kunnen maken. Wil jij daar je steentje aan bijdragen? Lees dan snel verder!

  • Veel verschillende functies en mogelijkheden

  • Samenwerken in zelforganiserende teams

  • Ruimte voor initiatief en ontwikkeling

  • Leren en werken combineren via BBL of BOL

Werken bij SOVAK in Sleeuwijk en Wijk en Aalburg

In de regio Altena heeft SOVAK diverse woon- en activiteitencentra waar mensen met een verstandelijke beperking of autisme kunnen wonen en aan activiteiten kunnen deelnemen. Omdat de diversiteit aan doelgroepen binnen SOVAK heel groot is – van licht verstandelijk beperkt tot meervoudig gehandicapt, en alles wat daartussen zit – zijn er ook veel verschillende soorten functies. In welke functie kom jij het beste tot je recht? We hebben tal van mogelijkheden. Bekijk hier op welke locaties we in de regio Altena vacatures hebben.

Werken en leren bij SOVAK in Altena

Heb je nog geen opleiding in de zorg? Maar wil jij graag iets betekenen voor anderen, en lijkt werken met mensen met een verstandelijke beperking jou een mooie uitdaging? Ontdek dan de mogelijkheden bij SOVAK om werken en leren te combineren. Van speciale trajecten voor zij-instromers en BOL- en BBL-trajecten tot stages: er is veel mogelijk om jouw ambitie om te zetten in werkervaring, een diploma en een baan waarmee jij écht het verschil maakt en levens kleurt.