Word jij de nieuwe collega voor onze nieuwbouwlocatie in Sleeuwijk?

Bijna is het zo ver en open we de deuren van onze nieuwe locatie in Sleeuwijk. Tijdens de bouw van het nieuwe pand hebben we ingespeeld op de laatste wensen en eisen op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast is er ook aandacht besteed aan de nieuwste zorgtechnologie. Alles om onze bewoners de beste begeleiding te kunnen bieden en medewerkers een fijne werkplek!

Welkom op de Eikenlaan 11

Half december is het zo ver: we gaan verhuizen! Op onze locatie aan de Eikenlaan 11 in Sleeuwijk is de afgelopen maanden hard gewerkt om een nieuw thuis te bouwen voor onze bewoners. Een prachtige locatie, landelijk gelegen aan onze tuinderij. Deze tuinderij valt onder één van onze dagbesteding locaties in Sleeuwijk. Bewoners kunnen hier zelfstanding aan de slag. Natuurlijk is het voor de bewoners ook mogelijk om te werken op een externe locatie zoals de drogisterij of supermarkt om de hoek. 

Ga de uitdaging aan

Ga de uitdaging aan en ga aan de slag op onze nieuwste locatie in Sleeuwijk! Een prachtig nieuw pand met 12 appartementen en 14 studio’s. SOVAK gaat hier bewoners met een lichte tot matige verstandelijke beperking begeleiden bij hun dagelijkse activiteiten. Je start in een nieuw team en dus op een nieuwe locatie. Samen biedt je ondersteuning, daar waar nodig. Werken in de zorg is uitdagend en dankbaar werk. Ga jij met ons de uitdaging aan?

Samen met SOVAK

Word jij onze nieuwe collega aan de Eikenlaan 11? Bekijk al onze vacatures en wie weet staat jouw droombaan er tussen! Op onze nieuwbouwlocatie begeleiden we cliënten met een licht tot matige verstandelijke beperking. Maak het verschil in het leven van de bewoners en ga aan de slag bij SOVAK. Geen zorg achtergrond? Bekijk onze leer- en werktrajecten. Hierbij pas je de geleerde theorie direct toe in de praktijk op één van de SOVAK locaties. Natuurlijk is het ook mogelijk om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan, onze deuren staan altijd open!