Op zoek naar een baan die geen daghetzelfde is?

Maak kennis met de Flexpool van SOVAK!

Ben jij nieuwsgierig, cliënt- en teamgericht, flexibel en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is de Flexpool van SOVAK echt iets voor jou!

Ontdek jouw talent

Vers van de opleiding, al een tijdje aan de slag of een doorgewinterde zorgmedewerker? Via de flexpool van SOVAK krijg je de kans om jouw expertise te vergroten en jouw passies en kwaliteiten (verder) te ontdekken. Of je nu graag werkt met kinderen, jongeren. volwassen of ouderen. Er is altijd een doelgroep of richting die bij jou past.

Werken als het jou uitkomt

Word jij pas 's avonds echt wakker? Of kruip je het liefst zo snel mogelijk onder de wol? Met een flexibel contract (varierend van 5-32 uur) bepaal je zelf je beschikbaarheid en houd je de regie over je werk-privébalans. Afhankelijk van je contractgrootte kunt kiezen voor diensten overdag, 's avonds en in het weekend, net wat jou past.

Elke dag is anders

Als flexpoolmedewerker val je in op de momenten dat er extra ondersteuning bij de dagelijkse zorg voor onze cliënten nodig is, bijvoorbeeld ter vervanging van collega's die ziek of op vakantie zijn. Jouw hulp komt dus als geroepen! Je werkt op verschillende woningen en dagbestedingslocaties met verschillende doelgroepen, variërend van laag tot hoog niveau.

Aan de slag bij SOVAK

SOVAK vind het belangrijk dat cliënten fijn kunnen leven. We luisteren naar hun wensen en willen hier zo goed mogelijk op aansluiten. Daarom werken we bij SOVAK met zelforganiserende teams. Hierdoor kunnen medewerkers meer initiatief en verantwoordelijkheid nemen, beter samenwerken en elkaars kennis en kwaliteiten benutten. Kortom, een goed leven voor cliënten, fijn werken voor jou!

Voel je welkom!

Bij SOVAK vinden we dat iedere dag ertoe doet. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou! Wil jij echt iets betekenen voor een ander en spreekt onze organisatie je aan? Of heb je een vraag over werken in onze flexpool? Neem dan contact op met Natascha Simons via 06 - 23 61 01 77 of n.simons@sovak.nl.

Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitanten@sovak.nl

Ik ben blij met de mogelijkheid die SOVAK mij biedt.

Een kans om iedere cliënt de best mogelijke ondersteuning te bieden. Soms confronterend, een cliënt die achteruit gaat. Vaak dankbaar: “Wanneer kom je weer? Stop jij mij dan in?” En soms een hoogtepunt, een wat teruggetrokken cliënt die onverwachts vraagt of hij met de groep mee mag eten. Dit werk doet ertoe.”

Ik word goed begeleid en kan altijd wel bij iemand terecht

Mijn collega’s behandelen me als volwaardig collega. Van cliënten leer ook ik veel. Vooral het verschil in verstandelijk niveau vind ik interessant. Door mijn stage ben ik gegroeid in durven én kunnen.”

Ik leer elke keer weer wat nieuws!

““Doordat ik steeds ergens anders werk, kom ik verschillende collega’s, cliënten en situaties tegen. Ik houd van de dynamiek, die me steeds opnieuw vraagt een open houding aan te nemen, goed te observeren en al mijn voelsprieten uit te zetten. Ik leer elke keer weer wat nieuws.”

Het is simpelweg te leuk en te fijn om te doen

“Het is vandaag mooi weer. Een goed moment om met Matthias lekker rond te fietsen op een side-by-side fiets. Dat is soort tandem waarmee we samen naast elkaar kunnen fietsen. Hij kan niet praten, maar hij begrijpt wel wat ik zeg. Het is een bijzondere jongen. Tijdens het fietsen praat ik veel en vertel ik allerlei verhalen. Ik merk dat hij het fijn vindt dat ik er ben. De omhelzing als hij mij ziet, geeft mij een gevoel van dankbaarheid en liefde. Ik zou het samen fietsen niet meer willen missen. Het is simpelweg te leuk en te fijn om te doen!”